Författararkiv: Anna

Invigning av solcellsanläggning lördagen den 26 januari 2013

En ny anläggning som producerar el från solenergi har sett dagens ljus i Eskilstuna kommun. Det är den ideella föreningen Hirvilands vänner som satsar på utveckling som håller. Projektet har pågått i två år och har nu kommit i mål. 32 more »

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Invigning av solcellsanläggning lördagen den 26 januari 2013

Nyåret 2013

Nu har ljuset vänt och dagarna blir längre minut för minut. Det känns i kroppen, märks i luften och pockar på i drömmar och planer. Våren kanske är långt borta ännu, vi får förhoppningsvis uppleva fler härliga snöstormar än, då more »

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Nyåret 2013

Energi 2012-12-03

Ingenting blir till utan energi. Solen är vår ursprungliga energikälla. Allt liv på hela jorden kommer av solens energi. All materia, alla förutsättningar till liv och allt liv på jorden finns till och frodas på grund av solen. Allt annat more »

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Energi 2012-12-03

Mörker 2012-11-30

November är en mörk månad. Det är en tid för begrundan över tiden som gått och återhämtning och samling av ny energi för den kommande säsongen. Det är en del av den naturliga processen och kretsloppet av födelse, tillväxt, blomstrande, more »

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Mörker 2012-11-30

Det har tagit lång tid för mig att komma igång med den här bloggen. I somras satt jag med min brorson som byggt hemsidan och la in rubriken. Han gav mig till och med administratörsrättigheter så att jag själv skulle more »

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för