Det goda livet i Hirviland den 15 juli – den 17 juli 2016.

Tack alla som deltog och för en fantastiskt fin helg! Tack alla!

Det goda livet den 15 juli kl. 18:00 till den 17 juli kl. 18:00 anordnas för tredje året i rad.

OBS! Vi har gjort vissa ändringar i upplägget och tagit bort deltagaravgiften:
Vi gör om Det Goda Livet till ett medlemsevenemang så kostnaden blir 150 kr för medlemskap (gratis om du redan är medlem). Om behov finns för övernattning så är det 100 kr natten. Vi tänker oss knytis gällande mat och förtäring. Det kommer att finnas kaffe/ te och dryck på plats. Yoga är en av aktiviteterna som är spikade för helgen, exakta tider kommer senare under veckan. Man behöver ej delta från fredag till söndag utan mer efter den möjlighet man har.

Världen och mänskligheten står inför oöverskådliga förändringar där vi både som individer och kollektiv behöver hitta livslösningar som står i samklang med vår omgivning. Vi vet att många av oss lever sina kunskaper och gärna delar med sig till andra; vi vet att en hållbar framtid föds ur KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAdelande och samverkan med omsorg om helheten. Därför är du härmed inbjuden till en två dagars gemenskap där du kan dela med dig av sådant du är bra på och brinner för.
Temat för i år är Tid! Vi tar en paus ifrån vår vardag som är full av krav och måsten och ger oss själva tid att stanna upp och reflektera över vart i livet vi är och vart det är vi vill.


138
Vi arbetar efter principerna att de som kommer är de som ska vara med och det som händer är det som ska ske. För att just du ska kunna välja vad du vill dela med dig av, kommer vi att utgå från olika teman och frågeställningar varje dag. Mer information om ämnena kommer inom kort.

 

Det finns möjlighet för de som vill, att sova i huset eller i stugan. Hör av dig så snart som möjligt om du vill boka plats, först till kvarn gäller. Det går också bra att ta med eget tält eller egen husbil/vagn. Dusch och toa finns inomhus. Evenemanget riktar sig i år både till kvinnor och män . Barn är välkomna att följa med, aktiviteterna kommer dock inte att vara anpassade för barn.

20140706-135759-50279702.jpg

Antalet platser är begränsat till 10 personer så skynda dig att anmäla dig! Välkommen att höra av dig om du har några frågor, info@hirviland.se.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.